Kristna dejtingsidor huvudbild

VI HJÄLPER DIG ATT FINNA
HEMSIDORNA FÖR KRISTEN NÄTDEJTING 2021

Bröllop, barn & evig vänskap?

Om Kristna Dejtingsidor

Kristna Dejtingsidor grundades 2021 och syftar till att vara en plats som sammanfattar de bästa kristna webbplatserna för online dejting utifrån ett svenskspråkigt perspektiv. Målsättningen är att lyfta fram de bästa kristna dejtingsajterna för bibliskt troende kristna, framförallt ur ett protestantiskt perspektiv där synen är "Skriften Allena".

Kommersiellt intresse?

Ja, precis som för vanliga dejtingsajter så finns även ett kommersiellt intresse med denna hemsida. Dock är det min avsikt att lyfta fram de dejtingsajter som gynnar Sveriges Kristna Singlar, även konkurrerande sajter till min egen hemsida - Kristen.Dating.

Varför är det så viktigt med Kristna Dejtingsajter?

Sverige är ett kristet land som återspeglas på vår vackra blå-gula flagga. Jag vill påstå att den främsta anledningen till att vårt land fortfarande ligger i täten som ett av de bästa länderna i världen att leva i är pga vårt kristna arv och att vi har ett stort antal rättfärdiga människor (procentuellt) som bor här i jämförelse med många andra länder.

Det finns dock en stor risk för Sverige om antalet rättfärdiga skulle fortsätta att minska. Så här lyder Guds Ord:

När de rättfärdiga blir fler gläder sig folket, när den gudlöse härskar suckar folket (Ords. 29:2).

Ett av de sätt som Sverige bibehåller ett högt antal rättfärdiga i landet är genom barnafödsel. När Guds folk får barn så bibehålls antalet rättfärdiga i landet i generation efter generation. Ni förstår säkert själva vad min poäng är med vikten av Kristna Dejtingsidor. Sedan finns det förstås andra faktorer som ökad livskvalité, helgelse osv för Guds folk.

Tack i alla fall för att du tog dig tid att läsa lite om "Kristna Dejtingsidor". Förhoppningen är att kunna utveckla denna webbplats med nytt och intressant innehåll i framtiden.

Ansvarig utgivare
Peter Johansson
CrossGuard

HÅLL DIG À JOUR

Vi ska göra vårt yttersta för att ge dig värdefulla insikter och tips utan att invadera din mailbox.

UPP